top of page
Kundehistorier - Maria

Beskrivelse af behandling og forløb med tei-system hos Monica.

Det var med stor skeptisk, jeg gik op af trapperne til Monica klinik for at få min første behandling med elektronisk muskelstimulation. Jeg var faldet over et super-godt tilbud på facebook, hvor Monica lovede professionel luksus-kropsbehandling inklusiv kost- og motionsvejledning.

 

Det sidste have jeg rigtig godt styr på efter at have fulgt en skarp diet de sidste to år, hvor mælkeprodukter, sukker og gluten var udelukket. Jeg havde på denne kostplan dog også tabt seks kg., men manglede stadig fem kg for at være på idealvægt, og det var disse sidste kilo, jeg var udfordret af, og som jeg havde et håb om at kunne slippe via Monicas behandling med tei-system.


Jeg blev budt indenfor af en smilende og imødekommende Monica. Det var tydeligt, at det ikke var første gang, hun stod over en kunde med min skeptiske og kritiske tilgang. Vi indledte med at snakke om, hvilke tiltag, jeg allerede havde gjort for at tabe de sidste kilo, hvordan min kost var sammensat og hvilken form for motion, jeg dyrkede. Vi var heldigvis enige om, at det ikke var kosten og motionen, der haltede, men et tiltag, der kunne sætte gang i forbrændingen. 


Jeg havde læst om tei-system, og noget af det, der bliver fremhævet ved varmebehandlingen er, at den stimulerer musklerne, øger blod- og lymfecirkulation, er afslappende og øger forbrændingen.


Det var også disse fordele, som Monica fremhævede under vores snak, men jeg var dog stadig temmelig skeptisk men også desperat, og derfor var jeg parat til at afprøve denne sidste mulighed for at slippe de ekstra kg. Samtidig oplevede jeg at være i meget professionelle hænder hos Monica. Hun går ikke straks i gang med behandlingen men sørger for at være meget undersøgende tidligere tiltag, tager de relevante mål på kroppen og noterer de mål, som vi når frem til via dialogen. For mit vedkommende havde jeg en hel konkret deadline, som skulle overholdes.
Inden vi gik i gang med behandlingen snakkede vi om, hvor det gav mening at begynde i forhold til min kropstype, hvilket er det unikke med tei-system. Den har 21 programmer, og det er således muligt at tilpasse de enkelte behandlinger, således de giver mening i forhold til ens proces.


Jeg var meget spændt, da jeg lagde mit op på briksen til min første behandling, men overraskende føltes det meget afslappende, og det er så genialt, at de elektroniske stimulanser kan tilpasses den enkelte, og jeg kunne således bestemme, hvilken styrke, der passede mig og min krop.


Allerede efter første behandling kunne jeg mærke, at der skete noget med min krop. Udover der var blevet aktiveret nogle mave-muskler, som jeg ikke havde mærket i mange år, så frøs jeg mindre, end jeg plejede, og det til trods for, at vi startede behandlingen op i efteråret. Noget jeg også bemærkede efter de første behandlinger var, at jeg havde mindre appetit. Jeg havde ikke som udgangspunkt tænkt mig at ændre på min diæt, men idet mavemusklerne trak sig sammen, ja; så blev jeg også hurtigere mæt.


Efter fem behandlinger tog vi mål, og jeg vejede mig. Udover at jeg var gået nogle cm. ind på samtlige steder på kroppen, så havde jeg også tabt tre kg. Og da jeg afsluttede forløbet efter 10 gange, havde jeg tabt mere end de fem kg., som var det oprindelig mål.


Jeg kan på det varmeste anbefale Monica og tei-system til alle, der har nogle genstridige kilo, der bare ikke vil slippe trods ændring i kost og motion. Den effektive infra-røde varmebehandling kombineret med den elektroniske muskelstimulation gør underværker for din krop.

 

Monicas mangeårige erfaring og professionelle tilgang gør, at hun er ekspert i at vejlede og tilpasse behandlingerne, således du bliver præsenteret for de programmer, der er de rigtige for dig og sætter skub i din forbrænding.


Mange glade og taknemmelige hilsner
Maria

bottom of page