top of page
Kundehistorier - Pernille

Mit første besøg hos wayline, var en sand oplevelse... Jeg vidste ikke 100 % hvad universal contour wrap behandlingen gik ud på, men Monica fik hurtigt sat mig ind i tingene.. Hun forklarede uddybende formålet med behandlingen, så der var ingen ubesvarede spørgsmål.. Nu var det bare at nyde 2 timers forkælelse.


Inden vi begyndte, blev jeg målt fra top til tå, så der var noget at sammenligne med efter de 2 timer.. Og så begyndte indpakningen i  de dejlige lune bandager.

I en time lå jeg total afslappet på briksen, og bare nød at jeg var igang med at gøre noget godt for mig selv om min krop.

 

Da bandagerne var fjernet, var det tid til endnu en målling, og resultatet var ikke til at tage fejl af.  27,7 cm havde jeg tabt på denne ene behandling (der er garanteret 15 cm tab på en behandling).

 

Nu tænker de fleste nok, at jeg er total overvægtig siden det kan lade sig gøre at tabe så meget, men det er ikke sandt.  Jeg vejede 79 kg og er 170 høj, så selvom der er for meget på sidebenen, er det ikke voldsomt.. Det beviser bare, at ALLE kan få noget ud af en universal contour wrap behandling.
Jeg kan varmt anbefale andre at bestille en behandling, det er alle pengene værd.. 


Jeg har allerede bestilt en ny tid.


Mvh
Pernille Jönsson

bottom of page