top of page
Universal Contour Wrap

EN PÅLIDELIG KROPSINDPAKNING I OVER 20 ÅR

På grund af den unikke garanti om tab af centimeter og de utrolige resultater har vores verdensberømte klassiske kropsindpakning været en favorit i over 20 år. 

 

Dens stærke resultater i form af tabte centimeter skyldes vores naturlige klassiske leropløsning kombineret med specielle indpaknings-teknikker.

Med din klassiske kropsindpaknings-behandling følger garantien om, at du enten taber mindst 15 cm eller slipper for at betale, selv om det gennemsnitlige tab ved den første behandling er 30 cm.

 

15 CM-GARANTIEN

Hvis du ikke taber 15 cm ved din første behandling, betaler du ikke en øre!

Hvis du ikke vedligeholder et minimum tab på 6" (15 cm) i 30 dage, får du tilbudt en anden behandling helt gratis.

Den dobbelte garanti gælder kun for din første fulde body wrap. Mens de efterfølgende body wraps vil få dig til at tabe yderligere cm, er det ikke så sandsynligt, at du opnår lige så gode resultater som ved den første behandling. Efter behandlingen skal vejledningen følges, for at din garanti er gyldig. Vejledningen får du af din behandler i din lokale salon.

PROCESSEN

Vores klassiske kropsindpakning er en behandling af hele kroppen, varer omtrent 2 timer og udføres altid af højt uddannede behandlere.

  1. Før behandlingen måler behandleren bestemte punkter på din krop.

  2. Bandager, der allerede er gennemblødt af vores klassiske ler-opløsning, vikles derefter omkring kroppen vha. en speciel indpaknings-teknik.

  3. Derefter ifører du dig en dragt af vinyl, som holder dig varm, og læner dig tilbage og slapper af i en time, mens behandlingen virker. Du kan bruge denne tid til at få mere ud af din tur til salonen og nyde flere behandlinger, som fx en ansigtsbehandling eller manicure.

  4. Efter 60 minutter fjernes dine bandager igen, din behandler måler dig for anden gang, og du vil være forbløffet over, hvor mange centimeter du er blevet slankere.
     

For at du kan få den fulde glæde af vores klassiske kropsindpakning, anbefaler vi at tage en serie på 3-5 behandlinger med mindst 7 - 10 dag imellem.

SÅDAN VIRKER DET

Det er kombinationen af en unik naturlig klassisk leropløsning og specialiserede kropsindpaknings-teknikker, der gør vores klassiske kropsindpakning så vellykket.  Leropløsningen trækker giftstoffer ud, mens indpaknings-teknikken aktivt komprimerer det bløde fedtvæv. Dette skaber et omgående tab i centimeter, strammer op og former kroppen.

Efter behandlingen forbliver den klassiske leropløsning i din huds porer, og dit tab af centimeter kan fortsætte i 3 - 4 dage. Vi anbefaler, at du kun vasker din hud med lunkent vand i denne tid, selv om det er valgfrit.

Dette er ikke en behandling, der giver vandtab. Vi anbefaler rent faktisk, at du efter behandlingen jævnligt drikker vand for at øge afgiftningen og skylle giftstofferne ud af din krop.

BRUG DEN ÆGTE UCW BODY WRAP

Ved hver Classic body wrap-behandling bruges en unik mineralrig lerblanding, som er fremstillet af kun de bedste kvalitetsingredienser. Denne forpligtelse til kvalitet er grunden til, at vi har været i branchen i næsten 25 år, og gør det muligt for os at levere vores berømte cm-tabsgaranti.

For at sikre, at din body wrap er ægte, modtager du et officielt certifikat med et sikkerhedshologram med et unikt serienummer efter hver individuel behandling. Sørg for altid at tage det med hjem.

Hvis du ikke får dit behandlingscertifikat, der viser det ægte hologram, bedes du kontakte os og lade os vide, hvor du har fået din behandling.

Pris 1 behandling: 950,-

Pris 4 behandlinger: 3230,-

bottom of page